ERBARIO TOSCANO
„Erbario Toscano“ garbingai pateisina teiginį „Pagaminta Italijoje“, liudijantį aukščiausią kokybę. Visa „Erbario Toscano“ produkcija yra natūrali, saugant gamtą neatliekami bandymai su gyvūnais, produktų pakuotės – vien iš natūralių medžiagų. Įvairūs aromatai, kūno odai skirtos priemonės, kvapusis muilas ir žvakės sukuria namų jaukumo ir kūrybingumo atmosferą. Jeigu norite prisiminti kelionės po Toskaną įspūdžius, lydėjusius aromatus ir spalvas, visa tai jums dovanoja „Erbario Toscano“.
Jau daugiau nei 50 metų „Erbario Toscano“ kompanijoje iš kartos į kartą perduodama legenda apie berniuką ir žirgą. Vieną dieną mažas berniukas išvydo neaprėpiamomis Toskanos platybėmis šuoliuojantį žirgą. Akimirką žirgas stabtelėjo, pažvelgė berniukui į akis ir tuo momentu tarp jų užsimezgė žodžiais nenusakomas ryšys. Berniukas įsigeidė žūtbūt įsigyti ristūną ir paprašė tėvo jį nupirkti. Berniuko tėvas, išmintingas žmogus, nenorėjo, kad sūnaus noras būtų lengvai įgyvendintas. Jis nusiuntė vaiką pas senelį per vasaros atostogas užsidirbti pinigų žirgui.
Dirbdamas su seneliu berniukas mokėsi rinkti gėles ir alyvuoges, perprato muilo gamybos paslaptis, pažino žvakių ir namų aromatų gamybos subtilumus. Tą įsimintiną karštą vasarą gauti įspūdžiai padėjo pagrindus didelei karalystei, gavusiai „Erbario Toscano“ vardą.
Page
Page