Dezodorantai vyrams

Dezodorantai yra asmeninės higienos priemonės pažastims, kurios buvo sukurtos tam, kad kovoti su prakaitavimo pasekoje atsirandančiu nemaloniu kvapu ir diskomforto pojūčiu. Dezodorantai būna purškiami, pieštuko formos ir rutuliniai.

Page
Page

Pagal poveikį išskiriami dezodorantai ir dezodorantai antiperspirantai. Dezodorantai dienos bėgyje užtikrina komforto jausmą, mažina prakaito išsiskyrimą, jie nesausina pažastų odos ir suteikia malonų aromatą kūnui. Kristiana.lt internetinėje parduotuvėje rasite didelį šių higienos priemonių asortimentą. Rinkitės iš tokių visiems gerai žinomų ir aukšta kokybe garsėjančių prekinių ženklų kaip „Dior“, „Givenchy“, „Biotherm“, „Chanel“, „Declare“, „Juvena“.

Dezodorantų asortimentas Kristiana.lt

Kristiana.lt internetinė parduotuvė siūlo labai didelį dezodorantų pasirinkimą. Mūsų komanda stengiasi, jog visi jie, esantys kataloge, pasižymėtų aukščiausia kokybe, todėl kad ir kurį iš jų nuspręstumėte įsigyti, nepasigailėsite. Na, o kad sprendimą, kurie vyriški dezodorantai jums labiausiai tinka, priimtumėte lengviau, susipažinkite su pagrindiniais jų tipais:

  • Antiperspirantai. Antiperspirantas ypatingas tuo, jog jo sudėtyje yra aliuminio druskos, kurios slopina prakaito išsiskyrimą, kovoja su nemaloniu kvapu ir dienos bėgyje suteikia komforto jausmą.
  • Dezodorantai. Dezodorantai vyrams, priešingai nei antiperspirantai, nekontroliuoja prakaitavimo. Jie atsakingi tik už malonų kūno aromatą, todėl yra papildyti įvairiomis kvapiosiomis medžiagomis. Dezodorantai yra be aliuminio druskų. Galimi pieštukiniai dezodorantai, purškiami arba rutuliniai.
  • Natūralūs dezodorantai. Priemonės, pagamintos iš natūralių ingredientų, tokių kaip kokosų aliejus bei kiti eteriniai aliejai. Tai populiarus pasirinkimas tarp žmonių, norinčių naudoti produktus, kuriuose nėra įvairių cheminių medžiagų.

Tai yra pagrindiniai priemonių nuo prakaito tipai. Kurie iš jų bus geriausi jums – priklauso tik nuo jūsų norų ir poreikių.

Dezodorantai internetu

Jei norėtumėte pasipildyti savo higienos reikmenų atsargas ir kaip tik ieškote kokybiškų, ilgai išliekančių dezodorantų – Kristiana.lt internetinė parduotuvė yra puiki vieta jiems įsigyti. Pirkti čia – saugu, greita ir nesunku. Viskas, ką reikia padaryti, tiesiog įsidėti patinkančią priemonę į krepšelį, pasirinkti patogiausią atsiskaitymo ir pristatymo būdą bei laukti, kol prekė pasieks jus. Viskas paprasčiau nei paprasta!

Taip pat, jūsų patogumui, Kristiana.lt internetinėje parduotuvėje galite pasinaudoti filtravimo įrankiu, leisiančiu norimą produktą rasti kur kas efektyviau. Pasitelkę jį, prekes akimirksniu surūšiuosite pagal tai, kam jos yra skirtos, talpą, prekinį ženklą, kainą ir odos tipą. Na, o jei išsirinkti vis tiek sunku, jums gali praversti ir gyvo susirašinėjimo funkcija. Užduokite rūpimą klausimą ir mūsų asistentai atsakys į jį kaip įmanoma greičiau!

Žinoma, norintiems užuosti dezodorantų kvapą ir apžiūrėti visą asortimentą realiai – taip pat yra išeitis! Siūlome užsukti į bet kurį, jums patogiausią Kristiana saloną, esantį Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje ar Palangoje. Labai lauksime jūsų!