Le Lift La Crème Main
Švelninantis, odos atspalvį lyginantis atkuriamasis rankų kremas
70,98 €
Rating:
0 % of 100
Talpa
50 ml
Kodas
0760690
vnt.
Turime - išsiųsime netrukus
Kur galiu įsigyti?
PRISTATYMO KAINA
Iki nemokamo pristatymo Jums liko įsigyti prekių už 39,00 €
LE LIFT La Crème Main rankų kremas, sukurtas kaip jauninanti odos priežiūros priemonė, sauganti rankų odos jaunatviškumą. Kremo formulė sujungia botatinės kilmės alfalfa koncentrato galias, tokias pat efektyvias kaip retinolis(1), tačiau švelnias odai, su šviesinančiomis savybėmis pasižyminčiu natūraliu saldymedžio ekstraktu. Intensyviai pamaitinta, rankų oda puikiai atkuriama. Oda atrodo lygesnė, stangresnė ir tolygaus atspalvio. LE LIFT La Crème Main rankų kremas suteikia nepakartojamą jutiminę patirtį. Maitinanti tekstūra tarsi apgaubia odą, palikdama ją švelnią ir aksominę, ilgai išliekančiam komforto jausmui. Nelipni ir greitai įsigerianti tekstūra ypatingai švelni rankų odai, tinkama visiems odos tipams, taip pat ir jautriai. Subtilus ir rafinuotas aromatas pripildytas pavasarinės gaivos. Pikantiškos augalinės natos subtiliai kvėpina rankų odą ir sužadina atgimstančios gamtos jausmus. Juoda, blizgi novatoriško dizaino rankų kremo pakuotė yra tikra rankinės puošmena. (1) Tam tikrų faktorių atsakingų už epidermio atsinaujinimą palyginimas pagal ingredientus - In vitro testas. Prieš raukšlinio ir lyginančio efekto palyginimas - instrumentinis tyrimas atliktas su 21 moterimi, po vieno mėnesio naudojimo.
More Information
Talpa 50 ml
Po LE LIFT La Crème Main rankų kremo aplikacijos, rankų oda akivaizdžiai patempiama. Rankos atrodo lygesnės (+30%)(2), putlesnės (+22%)(2), intensyviai pamaitintos ir drėkinamos iki 8 valandų(1). Sumažinamos pigmentinės dėmelės (-12%)(3) ir tolygesnis odos atspalvis(+19%)(2).

(1) Instrumentinis 11 moterų tyrimas
(2) Klinikinis 20 moterų vertinimas po 2 mėnesių naudojimo.
(3) Klinikinis vertinimas pigmentinių dėmių mažėjimo intensyvumui nustatyti atliktas su 21 moterimi po 2 mėnesių naudojimo
Naudokite LE LIFT La Crème Main rankų kremą pagal poreikį. Norint sustiprinti stangrinamąjį poveikį, masažuokite rankas švelniu žnaibymo judesiu.
LE LIFT La Crème Main rankų kremo formulė yra sukurta iš 90% natūralios kilmės ingredientų. Šios formulės pagrindą sudaro: - Botaninis alfalfa koncentratas išgautas iš tūkstančio metų senumo augalo, vertinamo dėl unikalių mineralizuojančių ir maitinančių savybių. Turtingas mineralais ir mikroelementais, organiniu būdu auginamas Prancūzijoje dėl optimaliausių savybių. Toks pat efektyvus kaip retinolis, šis aktyvusis ingredientas veikia dviem lygmenimis: paskatina kolageno sintezę dermoje ir stimuliuoja ląstelių proliferaciją dėl geresnės epidermio regeneracijos. Jis taip pat subalansuoja odą, kad būtų užtikrinta sklandi apsauginio barjero funkcija. Išlyginamos raukšlelės ir gerinama odos būklė.
- Saldymedžio ekstraktas tai puikus formulės sąjungininkas, dėka šviesinančių savybių išlaikantis odos atspalvio tolygumą.
- Mimozų, simondsijų ir saulėgrąžų vaškai intensyviai maitina rankų odą ir ją atkuria.
CHANEL – Prancūzijos mados namai, įsteigti 1909 metais. Coco Chanel – geniali moteris, įkūrusi CHANEL – vienus žymiausių mados namų pasaulyje. Genialu tai, kas paprasta, – drabužiai, su kuriais moterys jaučiasi patogiai. 1921 m. pasirodę kvepalai „Coco Chanel No.5“ sulaukė didelės sėkmės visame pasaulyje ir yra perkamiausi iki šiol. 1924 m. Gabrielle Chanel sukūrė pirmuosius lūpų dažus, o 1927-aisiais – pirmąjį veido kremą, kuris atitiko moterų lūkesčius. CHANEL tapo elegancijos simboliu ne tik Prancūzijoje, bet daugelyje pasaulio šalių.
PRISTATYMAS
Pristatymas Trukmė Kaina
Kurjeris 1-3 d.d. 2.95 €
Paštomatas 1-3 d.d. 2.95 €
Salone 1-3 d.d. Nemokamai

Perkant už 39 € ir daugiau PRISTATYMAS NEMOKAMAS.

Jei turite klausimų dėl pristatymo, būtinai parašykite el. paštu: helpdesk@kristiana.lt.

Daugiau informacijos
 
ATSISKAITYMAS
E-BANKININKYSTĖ - atsiskaityti galėsite naudojantis visų pagrindinių Lietuvos bankų elektroninės bankininkystės sistemomis ar kreditine kortele.
 
ATSISKAITYMAS PRISTATYMO METU  - atsiskaityti galėsite grynais pinigais kurjeriui pristačius siuntą.
 
BANKO PAVEDIMU  - atsiskaityti galėsite banko pavedimu mūsų nurodytais rekvizitais.
Jei turite KRISTIANA DOVANŲ kortelę: galite ją panaudoti pirkiniui apmokėti.
Jei turite KRISTIANA KLUBO kortelę: už pirkinį Jums bus priskaičiuota Kristiana eurų, kaip numato KLUBO taisyklės.
GRĄŽINIMAS
Klientas turi teisę per 14 dienų nuo prekės gavimo, nenurodydamas priežasties, atsisakyti prekės ir ją grąžinti.
Tokiu atveju: Prekės pakuotė neturi būti pažeista, o prekė kartu su pakuote nepraradusi prekinės išvaizdos ir pilnos komplektacijos. Prekė negali būti pradėta naudoti ar bandyta naudoti.

Klientas gavęs nekokybišką prekę turi nedelsiant susisiekti su pardavėju telefonu arba el. paštu ir suderinti keitimo arba grąžinimo sąlygas.
Tokiu atveju: Prekė bei pakuotė turi būti pilnos komplektacijos.

Pageidavimą grąžinti prekę Klientas pareiškia užpildydamas formą „Grąžinimo formą" (kurią galima užpildyti čia...).
Jūsų patogumui, grąžinamą prekę paims mūsų užsakytas kurjeris arba galite pristatyti į artimiausią Kristiana saloną.

Visais atvejais klientas atsako už prekės vertės sumažėjimą, atsiradusį dėl veiksmų, nebūtinų prekės savybėms ir kokybei nustatyti.

Pinigai grąžinami per 10 d.d.

Atsiliepimai apie produktą

Le Lift La Crème Main CHANEL Švelninantis, odos atspalvį lyginantis atkuriamasis rankų kremas

Parašykite savo atsiliepimą apie: Le Lift La Crème Main CHANEL Švelninantis, odos atspalvį lyginantis atkuriamasis rankų kremas
Susiję produktai
Drėkinamoji, deguonimi aprūpinanti naktinė veido kaukė
100ml
Rating:
0%
82,00 €
Maitinamasis lūpų balzamas
Rating:
0%
40,98 €
Lyginamasis, švelninamasis, šviesinamasis rankų kremas
50ml
Rating:
100%
52,98 €