Tik Kristiana
Skin Caviar Eye Lift
Paakių serumas
519,00 €
Rating:
0 % of 100
Talpa
20 ml
Kodas
1503259

Šios prekės šiuo metu dar neturime. Spauskite 'Jau greitai', ir mes jus informuosime, kai prekė atsiras.

Kai tik vėl turėsime šią prekę - informuosime Jus el. laišku!

 

Pasitikrinkite likutį fizinėse parduotuvėse spaudžiant "Kur galiu įsigyti" arba rašykite į helpdesk@kristiana.lt ir mes Jums suteiksime asmeninę konsultaciją apie galimybę gauti šį produktą pirmiems.

 

Kur galiu įsigyti?
PRISTATYMO KAINA
Iki nemokamo pristatymo Jums liko įsigyti prekių už 39,00 €
Ikrai paverčiami nauju fenomenaliu akių pakėlimu. Skin Caviar Eye Lift, paremtas pažangiais odos struktūros tyrimais, papildytas veikliosiomis medžiagomis Caviar Infinite ir Caviar Micro-Nutrients, visiškai pakeičia akių kontūrų išvaizdą. Tai revoliucinis žingsnis odos struktūros mokslo srityje, daugiausia dėmesio skiriant akių struktūrai. Nuolat naudojant "Skin Caviar Eye Lift" serumą, pavyks pakelti, sutvirtinti ir išlyginti akių sritį, taip pagerinant akių kontūrų išvaizdą ir sumažinant senėjimo požymius, tokius kaip stangrumo praradimas, smulkių linijų, raukšlių ir tamsių ratilų po akimis atsiradimas. Naujoje formulėje yra aktyviųjų peptidų, o ją dar labiau sustiprina "La Prairie" atjauninantis mokslinis ženklas - "Exclusive Cellular Complex™".
More Information
Talpa 20 ml
Tik Kristiana Taip
1. "Skin Caviar Eye Lift" yra pirmasis "La Prairie" akių serumas, kuris formuoja akių kontūrus stiprindamas pagrindines odos struktūras.
2. Nuolat naudojant kaip odos priežiūros ritualo dalį, "Skin Caviar Eye Lift" serumas suteikia prabangią veido priežiūrą, padedančią pakelti, sutvirtinti ir išlyginti akių sritį bei paryškinti akių kontūrus.
3. Naujai papildyta Caviar Infinite ir Caviar Micro-Nutrients, kad būtų atsižvelgta ir į horizontalius, ir į vertikalius odos elementus, formulė dar labiau patobulinta išskirtiniu Cellular Complex™.
4. Oda atrodo išlyginta, pastebimai sumažėja paburkimas po akimis ir aplink jas, sumažėja raukšlių ir smulkių linijų.
5. Būdinga transformuojanti tekstūra švelniai slysta ant odos kaip šilkinė emulsija, kuri yra bekvapė ir lengvai įsigeria į visą akių zoną.
6. "La Prairie", paremta 90 metų šveicariško ląstelinio mokslo ir praturtinta aktyviaisiais ingredientais, prabangią odos priežiūrą pakylėja iki meno formos.
Tepkite ryte ir vakare, kaip kasdienio odos priežiūros ritualo dalį. Lėtai paspauskite dozatorių vieną kartą, kad ant piršto galiuko išsiskirtų nedidelis kiekis priemonės, tada švelniai spausdami ir sukdami paskirstykite šilkinę emulsiją ant vokų ir aplink visą akių sritį, kol serumas visiškai įsigers. Šis jauninamasis serumas tinka visų tipų odai ir yra idealus pirmas žingsnis jūsų odos priežiūros rutinoje prieš "La Prairie" akių kremą, veido serumą ir veido kremą.
Viskas prasidėjo nuo LA PRAIRIE klinikos, esančios Montrė, Šveicarijoje, sukaupto paveldo ir revoliuciją kosmetikoje sukėlusių kremų formulių. 1978 m. po ilgus metus trukusių tyrinėjimų LA PRAIRIE mokslininkai pristatė odos priežiūros priemones su išskirtiniu, patentuotu gyvųjų ląstelių kompleksu CELLULAR COMPLEX. Ši sistema sukėlė perversmą odos priežiūros moksle. Tai ypač veiksmingos, prabangios priemonės, padedančios moterims valdyti senėjimo procesą. LA PRAIRIE priemones renkasi reikliausios pasaulio moterys. Dabar atėjo Jūsų laikas patirti amžino grožio paslaptis.
 
PRISTATYMAS
Pristatymas Trukmė Kaina
Kurjeris 1-3 d.d. 2.95 €
Paštomatas 1-3 d.d. 2.95 €
Salone 1-3 d.d. Nemokamai

Perkant už 39 € ir daugiau PRISTATYMAS NEMOKAMAS.

Jei turite klausimų dėl pristatymo, būtinai parašykite el. paštu: helpdesk@kristiana.lt.

Daugiau informacijos
 
ATSISKAITYMAS
E-BANKININKYSTĖ - atsiskaityti galėsite naudojantis visų pagrindinių Lietuvos bankų elektroninės bankininkystės sistemomis ar kreditine kortele.
 
ATSISKAITYMAS PRISTATYMO METU  - atsiskaityti galėsite grynais pinigais kurjeriui pristačius siuntą.
 
BANKO PAVEDIMU  - atsiskaityti galėsite banko pavedimu mūsų nurodytais rekvizitais.
Jei turite KRISTIANA DOVANŲ kortelę: galite ją panaudoti pirkiniui apmokėti.
Jei turite KRISTIANA KLUBO kortelę: už pirkinį Jums bus priskaičiuota Kristiana eurų, kaip numato KLUBO taisyklės.
GRĄŽINIMAS
Klientas turi teisę per 14 dienų nuo prekės gavimo, nenurodydamas priežasties, atsisakyti prekės ir ją grąžinti.
Tokiu atveju: Prekės pakuotė neturi būti pažeista, o prekė kartu su pakuote nepraradusi prekinės išvaizdos ir pilnos komplektacijos. Prekė negali būti pradėta naudoti ar bandyta naudoti.

Klientas gavęs nekokybišką prekę turi nedelsiant susisiekti su pardavėju telefonu arba el. paštu ir suderinti keitimo arba grąžinimo sąlygas.
Tokiu atveju: Prekė bei pakuotė turi būti pilnos komplektacijos.

Pageidavimą grąžinti prekę Klientas pareiškia užpildydamas formą „Grąžinimo formą" (kurią galima užpildyti čia...).
Jūsų patogumui, grąžinamą prekę paims mūsų užsakytas kurjeris arba galite pristatyti į artimiausią Kristiana saloną.

Visais atvejais klientas atsako už prekės vertės sumažėjimą, atsiradusį dėl veiksmų, nebūtinų prekės savybėms ir kokybei nustatyti.

Pinigai grąžinami per 10 d.d.

Atsiliepimai apie produktą

Skin Caviar Eye Lift LA PRAIRIE Paakių serumas

Parašykite savo atsiliepimą apie: Skin Caviar Eye Lift LA PRAIRIE Paakių serumas