Firming & Anti-Aging Face Mask
Stangrinamoji ir jauninamoji veido kaukė
15,99 €
Rating:
0 % of 100
Talpa
23 ml
Kodas
2709901
vnt.
Turime - išsiųsime netrukus
Kur galiu įsigyti?
PRISTATYMO KAINA
Iki nemokamo pristatymo Jums liko įsigyti prekių už 39,00 €
Pastebimai sumažina smulkių linijų ir raukšlių požymius. Sudėtyje esantys peptidai, proteinai ir andenozinas skatina kolageno gamybą, o įvairių grybų kompleksas stangrina ir suteikia odai jaunatviškumo.
More Information
Talpa 23 ml
Odos medžiagų apykaitą skatinantis adenozinas atgaivina ir atjaunina, o unikalus peptidų ir proteinų derinys regeneruoja odos struktūrą, sustiprina odoje natūraliai esantį kolageną ir suteikia odai elastingumo. Efektyvūs ekstraktai iš keturių skirtingų grybų saugo odos ląsteles nuo laisvųjų radikalų, siekiant putlios, tvirtos ir nuolat žvilgančios odos įvaizdžio.
Nuplaukite veidą vandeniu ir švelniai nusausinkite rankšluosčiu. Nuimkite nuo kaukės du išorinius, apsauginius sluoksnius. Užsidėkite kaukę ant veido ir palikite 20 minučių. Serumo likutį švelniai įtapšnokite į odą ir leiskite jam įsigerti. Nenuskalaukite.
Aqua (Water), Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Glycerin, 1.2-Hexanediol, Chamomilla, Recutita (Matricaria) Flower Extract, Lactobacillus/Leuconostoc/Cocos Nucifera Fruit Extract, Portulaca Oleracea Extract, Acer Saccharum Extract, Arnica Montana Flower Extract, Ganoderma Lucidum (Mushroom) Stem Extract, Inonotus Obliquus (Mushroom) Extract, Lentinus Edodes Extract, Phellinus Linteus Extract, Houttuynia Cordata Extract, Ledum Palustre Extract, Saururus Chinensis Extract, Artemisia Absinthium Extract, Artemisia Capillaris Flower Extract, Ecklonia Cava Extract, Achillea Millefolium Extract, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Gentiana Lutea (Gentian) Root Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Lecithin, Hexapeptide-10, Tripeptide-10 Citrulline, Tripeptide-1, Betaine, Adenosine, Carbomer, Triethanolamine, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance).
Le Masque Switzerland prekinis ženklas buvo įkurtas Jeff ir Nadine - ilgamečių kolegų odos priežiūros industrijoje. Jie pastebėjo bio-celiuliozės techniką, kuri tuo metu buvo taikoma tik medicinoje ir šią techniką pritaikė kurdami odos priežiūros priemones. Sukurtos Šveicarijoje, 100% natūralios, šios lakštinės kaukės yra pagamintos iš fermentuotų kokosų sulčių. Revoliuciją grožio pasaulyje sukėlusi "antrosios odos" medžiaga iš pradžių buvo naudojama tik medicinoje - gydyti žaizdoms ir nudegimams, leidžiant aktyviajam ingredientui - serumui - įsigerti į giliuosius odos sluoksnius siekiant išskirtinių rezultatų. Le Masque bio-celiuliozinės kaukės suteiks jūsų odai išskirtinį serumo poveikį, leisdamos jūsų odai įsisavinti daugiau naudingųjų ingredientų nei ji įprastai pasisavintų iš tradicinio kremo ar losjono. Norime jums suteikti tik pačius veiksmingiausius produktus, todėl kuriame kaukes su visiškai natūraliais ingredientais, naudodami inovatyvius metodus, kuriuos kuriame remdamiesi plačiais ir itin tiksliais mokslo tyrimais ir atradimais. Le Masque Switzerland tikslas - užtikrinti aukščiausios kokybės odos priežiūros priemones už prieinamą kainą ir padėti moterims ir vyrams jaustis ir atrodyti puikiai.
PRISTATYMAS
Pristatymas Trukmė Kaina
Kurjeris 1-3 d.d. 2.95 €
Paštomatas 1-3 d.d. 2.95 €
Salone 1-3 d.d. Nemokamai

Perkant už 39 € ir daugiau PRISTATYMAS NEMOKAMAS.

Jei turite klausimų dėl pristatymo, būtinai parašykite el. paštu: helpdesk@kristiana.lt.

Daugiau informacijos
 
ATSISKAITYMAS
E-BANKININKYSTĖ - atsiskaityti galėsite naudojantis visų pagrindinių Lietuvos bankų elektroninės bankininkystės sistemomis ar kreditine kortele.
 
ATSISKAITYMAS PRISTATYMO METU  - atsiskaityti galėsite grynais pinigais kurjeriui pristačius siuntą.
 
BANKO PAVEDIMU  - atsiskaityti galėsite banko pavedimu mūsų nurodytais rekvizitais.
Jei turite KRISTIANA DOVANŲ kortelę: galite ją panaudoti pirkiniui apmokėti.
Jei turite KRISTIANA KLUBO kortelę: už pirkinį Jums bus priskaičiuota Kristiana eurų, kaip numato KLUBO taisyklės.
GRĄŽINIMAS
Klientas turi teisę per 14 dienų nuo prekės gavimo, nenurodydamas priežasties, atsisakyti prekės ir ją grąžinti.
Tokiu atveju: Prekės pakuotė neturi būti pažeista, o prekė kartu su pakuote nepraradusi prekinės išvaizdos ir pilnos komplektacijos. Prekė negali būti pradėta naudoti ar bandyta naudoti.

Klientas gavęs nekokybišką prekę turi nedelsiant susisiekti su pardavėju telefonu arba el. paštu ir suderinti keitimo arba grąžinimo sąlygas.
Tokiu atveju: Prekė bei pakuotė turi būti pilnos komplektacijos.

Pageidavimą grąžinti prekę Klientas pareiškia užpildydamas formą „Grąžinimo formą" (kurią galima užpildyti čia...).
Jūsų patogumui, grąžinamą prekę paims mūsų užsakytas kurjeris arba galite pristatyti į artimiausią Kristiana saloną.

Visais atvejais klientas atsako už prekės vertės sumažėjimą, atsiradusį dėl veiksmų, nebūtinų prekės savybėms ir kokybei nustatyti.

Pinigai grąžinami per 10 d.d.

Atsiliepimai apie produktą

Firming & Anti-Aging Face Mask LE MASQUE Stangrinamoji ir jauninamoji veido kaukė

Parašykite savo atsiliepimą apie: Firming & Anti-Aging Face Mask LE MASQUE Stangrinamoji ir jauninamoji veido kaukė