Dr.Ohhira® Collagen+
Geriamas kolagenas
75,98 €
Rating:
0 % of 100
Talpa
200 ml
Kodas
2873650
vnt.
Turime - išsiųsime netrukus
Kur galiu įsigyti?
PRISTATYMO KAINA
Iki nemokamo pristatymo Jums liko įsigyti prekių už 39,00 €
10 buteliukų po 20 ml
Grynasis kiekis: 200 ml

Vitaminas C padeda palaikyti normalų kolageno, kuris reikalingas normaliai odos, kaulų, kremzlės, dantų ir dantenų, kraujagyslių funkcijai, susidarymą; padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos, padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį.

Sudedamosios dalys:
hidrolizuotas kolagenas ir kolageno tripeptidai (iš jūrinės kilmės žuvų), mėlynių sultys, koenzimas Q10, fermentuotas ekstraktas OM-X® (oligosacharidai (melasa), naminių slyvų vaisių ekstraktas, daržinio špinato lapų ekstraktas, kininių ožerškių/goji uogų ekstraktas, valgomojo dantenio/šiitake grybų milteliai, tamsiojo kopūsto lapų ir stiebų ekstraktas, skiautėtalapių fikusų vaisių (figų) ekstraktas, rykštinės ir pietinės šilauogių ekstraktas, raudonosios vaškuonės vaisių ekstraktas, kvapiųjų citrinmedžių vaisių (kvapiųjų mandarinų) ekstraktas, braziliško agariko milteliai, kuokštinių sėdžių/maitake grybų milteliai, jūržolių Hizikia fusiforme lapai ir stiebai, dumblių Undaria pinnatifida ir Laminaria japonica lapai ir stiebai ir gyvybingos bakterijos: BIFIDOBAKTERIJOS: B.breve M-16V, B.infantis M-63, B.longum BB536, B.lactis Bl-04®; LAKTOBACILOS: L.acidophilus La-14®, L.brevis NBRC 3345, L.bulgaricus NBRC 13953, L.casei TO-A, L.fermentum NBRC 3071, L.helveticus NBRC 3809, L.plantarum TO-A; S.thermophilus NBRC 13957), elastinas (iš jūrinės kilmės žuvų), tirštiklis Konjako derva, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, L-askorbo rūgštis (vitaminas C), dažiklis paprastoji karamelė, kvapiosios medžiagos, saldiklis sukralozė, mažos molekulinės masės 93% grynumo hialurono rūgštis, išgrynintas vanduo.

20 ml yra: I, II ir III tipo mažos molekulinės masės jūrinės kilmės kolageno - 7250 mg ir kolageno TRIPEPTIDŲ - 500 mg, vitamino C - 250 mg (312,5% RMV*), koenzimo Q10 - 12,5 mg, fermentuoto ekstrakto OM-X® - 10 mg, mažos molekulinės masės jūrinės kilmės elastino - 5 mg, mažos molekulinės masės 93% grynumo hialurono rūgšties - 5 mg.
*RMV - referencinė maistinė vertė.
Kolageno tripeptidų molekulinė masė: 500 Daltonų
Kolageno molekulinė masė: 1000 Daltonų
Elastino molekulinė masė: 1100 Daltonų
Hialurono rūgšties molekulinė masė: 150 kDaltonų.
More Information
Talpa 200 ml
Vartojimas. Vienas vartojimo kursas skirtas trims savaitėms ir jį sudaro dvi pakuotės po 5 buteliukus (iš viso 10 buteliukų). Pirmąsias 5 dienas rekomenduojama gerti po vieną buteliuką (20 ml) vieną kartą per dieną, geriausia - vakare, po valgio. Po to, praleidus dvi dienas, pradėti antrąją pakuotę. Gerti po vieną buteliuką per dieną kas tris dienas. Jei norisi, galima užgerti vandeniu. Per metus rekomenduojami 3-4 kursai. Atidarius buteliuką - suvartoti nedelsiant. Retais atvejais galimas produkto sudedamųjų dalių spalvos pasikeitimas ar ant buteliuko dugno susidariusios nuosėdos, tačiau tai neturi įtakos produkto kokybei. Jei susidarė nuosėdų, prieš vartojimą gėrimą suplakite.

Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas.
Laikyti kambario temperatūroje, vengti drėgmės ir tiesioginių saulės spindulių.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Dr.OHHIRA® formulių kūrėjas ir BioBank Co.Ltd. kompanijos įsteigėjas - žymus Japonijos mokslininkas, mikrobiologas, Dr. Iichiroh Ohhira - didžiąją dalį savo gyvenimo paskyręs rūgščiųjų pieno bakterijų studijoms ir produktų su jomis kūrimui. Iichiroh Ohhira gimė 1936 m. Osakoje, Japonijoje. Jis mokėsi Okajamos universitete, ir pirmasis mokslinis laipsnis jam buvo suteiktas Žemės Ūkio Institute. Pabaigęs universitetą Dr.Ohhira dirbo kraštovaizdžio architektu ir šiame darbe pirmą kartą susidūrė su pieno rūgšties bakterijomis. Ankstyvajame kraštovaizdžio architekto karjeros etape Dr.Ohhira buvo paskirtas dirbti dideliame projekte Malaizijoje. Vieno oficialaus priėmimo metu Malaizijos Vidaus reikalų ministras pavaišino Dr.Ohhira stipriu alkoholiniu vietos gamybos gėrimu. Po priėmimo Dr.Ohhira pasijuto prastai ir vietinis vaikinas, norėdamas palengvinti nemalonius svečio virškinimo sistemos sutrikimo simptomus, pasiūlė jam į sultis panašaus „magiško eliksyro“, kuris „paslaptingai ir greitai“ palengvino patiriamą diskomfortą ir sužadino profesinį smalsumą. Dr.Ohhira panoro išsiaiškinti, iš ko jis pagamintas. Kaip mokslininkas mėgėjas ištyręs Malaizijoje ruošiamą preparatą, Dr.Ohhira nusprendė įminti jo paslaptis bei ištirti naudingo poveikio žmogui mechanizmą. Jis grįžo į Okajamos universitetą siekti mokslinio laipsnio mikrobiologijos srityje. Studijų metu ir jas pabaigęs Dr.Ohhira toliau tyrė „magiškąjį eliksyrą“. Mokslininkas nustatė, kad gėrimas buvo pagamintas iš fermentuotų maisto produktų; jame buvo įvairių pieno rūgšties bakterijų padermių. Ištyręs daugiau pietryčių Azijos fermentuotų maisto produktų, Dr.Ohhira nustatė, kad visų jų sudėtyje buvo įvairių mikroorganizmų. Jis taip pat išsiaiškino, kad pieno rūgšties bakterijų galią lemia daugelį metų natūralioje temperatūroje vykstanti fermentacija; šiame procese stiprios bakterijos dar labiau sustiprėja, o silpnos bakterijos žūva. Po daugiau kaip dešimtį metų trukusių mokslinių tyrimų Dr.Ohhira su Okajamos universiteto mokslinių tyrėjų grupe padarė išvadą, kad jie pakankamai suprato pieno rūgšties bakterijų paslaptis ir yra pasirengę pradėti kurti naujo produkto formulę, panaudojant ištirto „magiškojo eliksyro“ sudedamąsias dalis bei suteikti galimybę žmonėms pasinaudoti ypatingu jo poveikiu, kurį prieš daugelį metų patyrė pats Dr.Ohhira. Tai buvo kukli pradžia to, kas šiandien pasaulyje žinoma kaip Dr.Ohhira® OM-X (Ohhira's Mountain Extract) probiotikai.
PRISTATYMAS
Pristatymas Trukmė Kaina
Kurjeris 1-3 d.d. 2.95 €
Paštomatas 1-3 d.d. 2.95 €
Salone 1-3 d.d. Nemokamai

Perkant už 39 € ir daugiau PRISTATYMAS NEMOKAMAS.

Jei turite klausimų dėl pristatymo, būtinai parašykite el. paštu: helpdesk@kristiana.lt.

Daugiau informacijos
 
ATSISKAITYMAS
E-BANKININKYSTĖ - atsiskaityti galėsite naudojantis visų pagrindinių Lietuvos bankų elektroninės bankininkystės sistemomis ar kreditine kortele.
 
ATSISKAITYMAS PRISTATYMO METU  - atsiskaityti galėsite grynais pinigais kurjeriui pristačius siuntą.
 
BANKO PAVEDIMU  - atsiskaityti galėsite banko pavedimu mūsų nurodytais rekvizitais.
Jei turite KRISTIANA DOVANŲ kortelę: galite ją panaudoti pirkiniui apmokėti.
Jei turite KRISTIANA KLUBO kortelę: už pirkinį Jums bus priskaičiuota Kristiana eurų, kaip numato KLUBO taisyklės.
GRĄŽINIMAS
Klientas turi teisę per 14 dienų nuo prekės gavimo, nenurodydamas priežasties, atsisakyti prekės ir ją grąžinti.
Tokiu atveju: Prekės pakuotė neturi būti pažeista, o prekė kartu su pakuote nepraradusi prekinės išvaizdos ir pilnos komplektacijos. Prekė negali būti pradėta naudoti ar bandyta naudoti.

Klientas gavęs nekokybišką prekę turi nedelsiant susisiekti su pardavėju telefonu arba el. paštu ir suderinti keitimo arba grąžinimo sąlygas.
Tokiu atveju: Prekė bei pakuotė turi būti pilnos komplektacijos.

Pageidavimą grąžinti prekę Klientas pareiškia užpildydamas formą „Grąžinimo formą" (kurią galima užpildyti čia...).
Jūsų patogumui, grąžinamą prekę paims mūsų užsakytas kurjeris arba galite pristatyti į artimiausią Kristiana saloną.

Visais atvejais klientas atsako už prekės vertės sumažėjimą, atsiradusį dėl veiksmų, nebūtinų prekės savybėms ir kokybei nustatyti.

Pinigai grąžinami per 10 d.d.

Atsiliepimai apie produktą

Dr.Ohhira® Collagen+ DR.OHHIRA Geriamas kolagenas

Parašykite savo atsiliepimą apie: Dr.Ohhira® Collagen+ DR.OHHIRA Geriamas kolagenas